Du er her: BoligKorsør  » Hvem er vi
 
Kviksøgning
Husleje pr. måned
Antal rum
Min:
Max:
Min:
Max:
Log ind
 Husk login |
28-09-2017

PRESSEMEDDELELSE

BoligKorsør får nyt logo


Nye farver i BoligKorsør

 
BoligKorsør er i gang med en række store renoveringer, og nu er der også kommet fuld knald på farverne. Boligselskabet har skiftet logo, og de tre farver i det nye logo, vil fremover kunne ses overalt, hvor boligselskabet er repræsenteret. Det vil være på selskabets hjemmeside, på brevpapir, på skilte i alle boligafdelinger og på arbejdstøjet for alle de ansatte.
 
- Logoet er klar til brug og nu kan alle se det på bl.a. vores hjemmeside. Når det gælder udskiftning af arbejdstøjet tager det dog lidt længere tid. Arbejdstøjet bliver nemlig løbende udskiftet, siger Ebbe Jens Ahlgren.
 
Udskiftningen af logoet er en del af BoligKorsør’s ”Vision 2020”, der bl.a. skal sikre en endnu bedre service, og en generelt større synlighed omkring selskabet. Logoet skal dermed ses som et led i noget meget større, for boligselskabet er bevidst om den rolle, BoligKorsør spiller i byen. Derfor er et letgenkendeligt logo en vigtig ting, for det symboliserer også noget omkring byen. Logoet er i tre farver, og det er der en forklaring på.
 
- Den blå farve er naturligvis bølgen blå, som man hver dag kan opleve ved Storebælt. Den grønne farve symboliserer den frodige grønne natur og den lyseblå farve er vores smukke sommerhimmel. Samtidig er logoet udformet, så de tre firkanter ser ud som en del af en grundtegning til alle selskabets boliger. Dermed bliver logoet også en fortælling om alle de forskelligartede boliger vi har, siger Ebbe Jens Ahlgren.
 
Venlig hilsen 
 
Ebbe Jens Ahlgren
Formand BoligKorsør
 
For yderligere info:
Ebbe Jens Ahlgren, mobil 51 64 81 11


Tilbage

Find os herKontakt


Caspar Brands Plads 3A
4220 Korsør
Email:info@bo4220.dk
Tlf.: 5857 1800

Åbningstider


Mandag, tirsdag og onsdag:
Kl. 10 - kl. 16
Torsdag:
Kl. 10 - kl. 17
Fredag lukket