Kviksøgning
Husleje pr. måned
Antal rum
Min:
Max:
Min:
Max:
Log ind
 Husk login |

Sådan kommer du i gang


Du kan via denne hjemmeside selv skrive dig op. Ønsker du hjælp til dette bedes du kontakte selskabets udlejning på telefon 58 57 18 00. Du skal være fyldt 15 år for at blive skrevet op til en bolig.

Er du ikke i forvejen skrevet op, skal du betale et oprettelsesgebyr på kr. 400,- før du kan søge bolig. Har du ikke fået dit ønske opfyldt indenfor det første år, skal du forny din opskrivning. Denne fornyelse koster kr. 150,- og dækker det efterfølgende år og således efterfølgende hvert år indtil ønsket opfyldes. Opnoteringsgebyret giver dig anciennitet på ventelisten, selv hvis du ikke er aktivt søgende. 

Vil du gerne være aktivt søgende, skal du meddele dette til udlejningsafdelingen. Når du er aktivt søgende, får du tilsendt tilbud på den type boliger, du er skrevet op til. Kun personer, der er noteret som aktivt boligsøgende, modtager tilbud om ledige boliger.

Det betyder, at hvis du vil være aktivt søgende og ikke er skrevet op i forvejen, skal du betale kr. 400,-, når du bliver skrevet op. De efterfølgende år koster det kun kr. 150,- om året.

Vil du gerne optjene anciennitet på ventelisten, men du ikke har brug for en bolig lige nu, koster det dig kr. 400,-, at blive skrevet op første gang. De følgende år koster det kr. 150,- om året at stå på ventelisten.

Hvordan søger jeg?
Du kan både søge boliger på et kort eller via en række søgekriterier. Det er vigtigt, at du er så præcis som muligt i din søgning, så du kun behøver at oplyse boligselskabet om de boliger, du reelt er interesseret i. Du kan altid ændre dine boligønsker.

Du kan skrive dig op til alle de boliger, du ønsker
Du kan skrive dig op til så mange boliger, som du vil - det koster det samme. Skriv dig dog kun op til de boliger, du ved, du gerne vil bo i. Husk at ændre i dine boligønsker, hvis dine boligbehov ændrer sig i forhold til beliggenhed, antallet af værelser m.m. Ændrede ønsker har ingen indflydelse på din plads på ventelisten, men der kan dog være længere ventetid til nogle afdelinger frem for andre.

Nej til boligtilbuddet
Hvis du ikke ønsker den bolig, du får tilbudt, skal du blot sige nej. Det får ingen indflydelse for din placering på ventelisten. Vi vil dog bede dig meddele os, hvis du ikke ønsker at få tilbudt flere boliger i en bestemt boligafdeling.

Find os herKontakt


Caspar Brands Plads 3A
4220 Korsør
Email:info@bo4220.dk
Tlf.: 5857 1800

Åbningstider


Mandag, tirsdag og onsdag:
Kl. 10 - kl. 16
Torsdag:
Kl. 10 - kl. 17
Fredag lukket